noir Stockholm

Noir Stockholm grundades 2007 av Creative Director Hans Nilsson och Manager Ellen Eriksson. Hans Nilsson är internationellt erkänd hårstylist och Hans avantgardistiska hårkreationer som används vid modevisningar och konserter jämförs ofta med konst.

Vi är Noir Stockholm. Vi stylar, formar och skapar med hår. Ett arbete vi tror utförs bäst då det utförs med passion och perfektion. Vi försöker alltid sträva efter att göra något annorlunda och bättre. Något nytt.
När vi utvecklade Noir Stockholm hair care ville vi skapa den perfekta kombinationen mellan hårvård och styling. Vi bestämde oss därför för att inte kompromissa, varken på produkternas kvalitet eller funktion. Vi har använt naturens finaste råvaror i högklassiga, moderna formuleringar. Resultatet är en exklusiv serie med unikt vårdande och effektiva hårvårds- och stylingprodukter, tänkta att kunna kombineras till en skräddarsydd hårvårdsrutin för varje enskilt behov. Alla produkter har genomgått omfattande tester på vår salong, vid redaktionellt stylingarbete och på scen.

“När vi utvecklade våra produkter ville vi skapa den perfekta kombinationen av stil och vård. Vi beslutade att inte kompromissa vare sig med vårdande egenskaper eller funktionalitet. Produkterna är baserade på naturens finaste råvaror i toppmoderna formler. De är framtagna för att kunna skapa de mest iögonfallande frisyrer även i den sköraste typen av hår. Resultatet är en exklusiv serie av unika näringsgivande och lättviktiga schampon, balsam och behandlingar, likväl som djupt återfuktande och samtidigt mycket effektiva stylingprodukter. Alla produkter har genomgått omfattande tester på scen, i studio liksom under det dagliga arbetet i Noir Stockholms salonger. På Noir Stockholm har vi en klar ambition att testa gränserna för vad innovativ och förstklassig hårvård kan vara, men samtidigt driva kategorin i en mer hållbar och miljövänlig riktning. De flesta ingredienser som polymerer, aktiva ingredienser, extrakt och Noir utvalda proteiner är naturligt framställda och biologiskt nedbrytbart. De exklusiva kallpressade organiska oljorna har valts inte bara för deras enastående kvalitet, utan också för det beundransvärda hållbarhetsarbete och lokala engagemang som utförs av deras producenter.”

-Hans Nilsson, Creative Director Noir Stockholm.

 
hansellen.jpg