DD5I8683-sv-klar.jpg
 
DD5I9944-klar.jpg
 
DD5I9988-klar.jpg

NOIR STOCKHOLM
x
Creations Astrid Olsson

- ett konstnärligt möte


NOIR Stockholm fick tillsammans med Astrid Olsson det ärofyllda uppdraget att skapa den avslutande visningen på Årets Frisörgala i Stockholm- ett fantastiskt uppdrag som vi är hedrade över att tilldelats.

Visningen speglade mötet mellan designern Astrid Olsson och vår Creative Director Hasse; två kreatörer från olika världar som tillsammans samtalade om hur hår och mode influerar varandra, vilket ledde till idén att visualisera denna tanke i en inspirerande visning fylld av kreativitet och ett hantverk utfört med utsökt fingertoppskänsla.

Hasse och vårt team skapade tillsammans med Astrid 24 looks där kollisionen mellan plaggens rena snitt och frisyrernas form bildar en tilltalande kontrast som fulländar helheten.

Färgpaletten på håren bestod av exklusivt punkigt blonda toner som samsades med klara färger och dovt pastellrosa medan frisyrerna andades innovativ modernitet vilket skapade en fängslande kontrast till det rena snittet och rörelsen i Astrids vackra design.

Vi är väldigt stolta över vår visning, samarbetet med Astrid och vårt team, och tackar Frisörföretagarna för den här möjligheten att leva ut vår kreativitet på bästa tänkbara plats.

DD5I0079-klar.jpg