BOKA TID

 
 

Välkommen till Noir stockholm

 

På Noir tror vi på kreativitet, på att se vem du är och lyssna till vem du vill vara. Utifrån det skapar vi din look.
Vi är ett starkt team i ständig utveckling som arbetar mot ett och samma mål; att ge dig en personlig helhetsupplevelse!
Vi tar oss tid för våra kunder, erbjuder noggranna konsultationer och skräddarsydda behandlingar.
Att komma till oss ska på samma gång kännas avslappnande och exklusivt.

Noir Stockholm startades 2007 av Creative Director Hans Nilsson och Manager Ellen Ericsson har sin salong centralt i Stockholm, samt sin egen exklusiva produktserie som tar hand om hårets kvalitet genom högkvalitativa råvaror och ger uttrycksfull stil genom sin exceptionella stylingförmåga.

Vårt team har bred erfarenhet av så väl uppdrag inom mode- och tidningsbranschen som att genomföra visningar, shower och seminarier runt om i världen. Oavsett vem du är eller vilken stil du vill ha är du alltid hjärtligt välkommen till oss på Noir!

Noir Stockholm:

ett kompromisslöst, högkvalitativt hårvårdsmärke
tillverkat i Sverige.

“När vi utvecklade våra produkter ville vi skapa den perfekta kombinationen av stil och vård. Vi beslutade att inte kompromissa vare sig med vårdande egenskaper eller funktionalitet. Produkterna är baserade på naturens finaste råvaror i toppmoderna formler. De är framtagna för att kunna skapa de mest iögonfallande frisyrer även i den sköraste typen av hår. Resultatet är en exklusiv serie av unika näringsgivande och lättviktiga schampon, balsam och behandlingar, likväl som djupt återfuktande och samtidigt mycket effektiva stylingprodukter. Alla produkter har genomgått omfattande tester på scen, i studio liksom under det dagliga arbetet i Noir Stockholms salonger. På Noir Stockholm har vi en klar ambition att testa gränserna för vad innovativ och förstklassig hårvård kan vara, men samtidigt driva kategorin i en mer hållbar och miljövänlig riktning. De flesta ingredienser som polymerer, aktiva ingredienser, extrakt och Noir utvalda proteiner är naturligt framställda och biologiskt nedbrytbart. De exklusiva kallpressade organiska oljorna har valts inte bara för deras enastående kvalitet, utan också för det beundransvärda hållbarhetsarbete och lokala engagemang som utförs av deras producenter.”

-Hans Nilsson, Creative Director Noir Stockholm.

Noir Stockholm grundades 2007 av Creative Director Hans Nilsson och Manager Ellen Eriksson. Hans Nilsson är en internationellt erkänd frisör som arbetar både redaktionellt samt ligger bakom många kända människors frisyrer. Hans avantgardistiska hårskapelser som används i mode och på scen jämförs ofta med konst.